Egyéni Hangtál

Energetikai kezelés, hangtál masszázs és egyéni hangfürdő
30, 60 vagy 90 percben

Rosszul alszik? Állandóan feszült?
Nem tud kikapcsolni?
Összecsapnak a feje felett a hullámok?

Élje át a hangtál masszázs relaxáló, feszültségoldó élményét,
és vértezze fel magát a mindennapi stressz ellen!

Jótékony rezgések

A hangtálak használata kétféle módon fejti ki jótékony hatását.
Mivel az emberi szervezet 70%-a víz, így a test közelébe vagy a testre helyezett hangterápiás eszközök (hangtálak, hangvillák) rezgését képesek vagyunk sejtszinten átvenni, ami segíti az ellazulást, és csökkenti a stresszt, továbbá erősíti az immunrendszert és mozgósíthatja a szervezet öngyógyító energiáit. A hangtálak hangja emellett nyugtató, relaxáló hangfürdőként pozitívan hat közérzetünkre és hangulatunkra.

Hangtálak és hangvillák

A program során Peter Hess hangtálakat használok.
Ezek a 12 fém ötvözetéből készült hangtálak a legmagasabb minőséget képviselik, és kifejezetten arra a célra lettek megalkotva, hogy beindítsák a kedvező folyamatokat: segítik az ellazulást, a feszültség csökkenését, a közérzet javulását, a fájdalmak enyhülését. Kiegészítő jelleggel speciális hangvillákat is alkalmazok, amelyek egy-egy konkrét frekvencián rezegnek, erősítve ezáltal a hangtálak hatását.

60 perc relaxáció a rezgések világában

Az 60 perces hangtál program energetikai kezelésből, a háton, végtagokon, talpakon végzett hangtál masszázsból és egyéni hangfürdőből áll.
Ön a masszázságyon fekszik (saját ruhájában, de lehetőleg könnyű, kényelmes öltözékben), eközben pihen, relaxál, sőt akár el is alhat. A hangtálak rezgése nyugtatóan hat, segít kiengedni a gőzt, a feszültséget, és ellazult, meditatív állapotba kerülni. Mivel a rezgések képesek oldani a blokkokat, így kiválthatnak érzelmi reakciókat, vagy hozhatnak váratlan felismeréseket, sőt akár megoldást is egy olyan problémára, amely régóta foglalkoztatja.

A program első részében a hangtálak, hangvillák a teste közelében – az aurában – rezegnek, a pozitív hatások ilyenkor elsősorban lelki szinten érvényesülnek, de tisztító-energizáló hatásuk is van. Ezt követően a közvetlenül a testre helyezett, illetve a háton, végtagokon lassan mozgatott hangtálak rezgései közvetlenebb módon is érzékelhetőek, ami valóban egyfajta finom, kellemes masszázshoz hasonlít. A program része egy mini hangfürdő is, amikor több hangtál hangja és rezgése segít az ellazulásban.

A kezelés megtervezése során természetesen figyelembe veszem az egyedi igényeket, preferenciákat, visszatérő vendégek számára pedig teljesen személyre szabott programot is kínálok.

Bár egyetlen alkalom után is lehet érezni a kezelés kedvező hatásait, a tartós pozitív eredmény érdekében ajánlott rendszeresen (egy-két hetente, de legalább havonta) megismételni.
Ehhez többféle kedvezményes bérlet is vásárolható.

30 és 90 perces programok

Lehetőség van rövidebb, a komplex kezelés egyes elemeire koncentráló programok igénybevételére is, sőt 90 perces, gongfürdőt is tartalmazó élményben is lehet része.

Energetikai kezelés 30 percben
Aurában történő kezelés, csakrák tisztítása és harmonizálása hangfürdővel kísérve. (Ez a kezelés végig hanyatt fekve történik.)

Hangtál masszázs 30 percben
A rezgő hangtálak végigvezetése a háton, a végtagokon és a talpakon hangfürdővel kísérve. (Ez a kezelés végig hason fekve történik.)

Hangtál és Gong 90 percben
A 60 perces komplex program kiegészítése gongfürdővel, emellett több időt szánhatunk az Ön által leginkább kedvelt részekre, illetve a problémás területek kezelésére.

***
A programok megtervezése során természetesen figyelembe veszem az egyedi igényeket, preferenciákat, visszatérő vendégek számára pedig teljesen személyre szabott programot is kínálok.

Bár egyetlen alkalom után is lehet érezni a kedvező hatásokat, a tartós pozitív eredmény érdekében ajánlott rendszeresen (egy-két hetente, de legalább havonta) megismételni.
Ehhez érdemes bérletet vásárolni, amivel akár 25% kedvezményt is elérhet.

„Melyik hangtál programot válasszam?”

Legtöbben a 60 perces komplex programra jelentkeznek be, mert ez tartalmaz szinte mindent (energetikai kezelést és hangtál masszázst egyaránt), az egyórás időtartam pedig ideális a teljes kikapcsolódáshoz, relaxációhoz és feltöltődéshez. Így első alkalommal emellett érdemes dönteni.
Később, a saját tapaszatalai és megélése alapján már könnyebb lesz választani a különböző programok közül, hogy a hangtálak épp azt adják Önnek, amire leginkább szüksége van.

 ÁRAK ÉS CSOMAGOK

60 perces program
Egy alkalom: 8500 Ft
4 alkalmas bérlet: 29 000 Ft

6+1 alkalmas ajánlói bérlet*: 46 000 Ft
*A 6 alkalmas bérlet mellé kap egy ajándékutalványt,
amely felhasználható egy hetedik alkalomra, vagy el is ajándékozható.

30 perces programok
Egy alkalom: 6000 Ft
4 alkalmas bérlet: 20 500 Ft

90 perces program
Egy alkalom: 10 500 Ft
4 alkalmas bérlet: 35 500 Ft

Az első bérletvásárlás után ajándékba kap egy kézi aroma-inhalátort, amely prémium minőségű illóolajokat tartalmaz.
9 különböző aroma-inhalátor közül választhat.
A bérletek érvényessége: 6 hónap

Bejelentkezni telefonon vagy az online időpontfogaló használatával lehet.
Csak kattintson a gombra, és válasszon a szabad időpontok közül.

A foglalást emailben igazolom vissza.
Amennyiben mégsem jó Önnek a lefoglalt időpont, a foglalást az emailben található linkre kattintva törölheti.
A befoglalt időpont előtt 24 órával a rendszer emlékeztető levelet küld az email címére.

A hangtál program ellenjavallatai

Az alábbi egészségügyi állapotok fennállása esetén a hangtálak használata nem javasolt.
Kérem, csak akkor jelentkezzen kezelésre, ha ezek egyike sem áll fenn.
lázas betegség
heveny gyulladás
közvetlenül műtét utáni állapot (a beavatkozást követő 2-3 hét)
várandósság első trimesztere
epilepszia
gyógyszerrel kezelt pszichiátriai betegség
beépített szívritmus-szabályozó (pacemaker)